opc_loader

Menu

Gedenkplaat 25x35cm: tekst + laserfoto persoon

Artikelnr: T2535LP

Gedenkplaat van Marlin met laserfoto van persoon en een persoonlijke tekst, bijvoorbeeld een naam met datum of een herkenbare uitspraak van uw dierbare. Deze gedenkplaque wordt vaak gebruikt voor plaatsing bij een grafmonument of op een dierbaar plekje. Het formaat van deze schuin-staande plaque is 25x35cm met aan de achterzijde een steuntje. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Graveerbaar
ja
Formaat
25x35cm
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten

Gedenkplaat 25x35cm van Marlin met tekst + laserfoto persoon.

Voorgoed uit ons midden, maar altijd in ons hart.
Een gedenkplaat van Marlin met een klein steuntje aan de achterzijde. Marlin is een donkere soort natuursteen en geschikt voor een lasergravure. Natuursteen is uitstekend geschikt voor plaatsing buitenshuis, bijvoorbeeld op een begraafplaats of op een mooi plaatsje in uw woonomgeving. Een kleine tekst wordt samen met een fotoportret aangebracht met laser in het graniet. Een foto kunt u ons eenvoudig toezenden met E-mail of een uploading tijdens uw bestelling. Voor een luxe uitstraling heeft dit gedenkteken aan de randen een sierlijke afwerking.

Heeft u zelf een mooie tekst ?  
U kunt uw persoonlijke tekst en foto plaatsen in ons bestelsysteem, na ontvangst maken wij - in overleg met u - een ontwerp. Na uw akkoord voor het ontwerp maakt neemt onze steenhouwer de gedenksteen in productie. De levertijd is ongeveer 15 werkdagen. Voor een mooi ontwerp is veel mogelijk, (te) veel tekst gaat vaak ten koste van de leesbaarheid. De letters worden dan steeds kleiner.......   

Tips voor fotokwaliteit
Misschien lijkt een foto er goed uit te zien wanneer je deze thuis print of bekijkt op je telefoon, maar het kan zijn dat deze niet geschikt is voor fotokeramiek, fotoglas of een gedenksteen. Het is erg zonde voor de uitstraling van de gedenksteen als een afbeelding straks onscherp, blokkerig of korrelig is afgebeeld! Op onze pagina Fotokwaliteit geven wij graag tekst en uitleg.

Twijfel je nog?
Stuur gerust de foto naar onze klantenservice, dan kijken we samen met u of de foto geschikt is.
 

D E T A I L S
formaat 25x35cm
natuursteen Marlin

klantenservice Gedenk Idee Zeeland - bel 0113 - 28 83 87

Gedenkplaat 25x35cm: tekst + laserfoto persoon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenkplaat 25x35cm: tekst + laserfoto persoon
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenkplaat 25x35cm: tekst + laserfoto persoon