opc_loader

Menu

Urn in zwart edelstaal met Airbrush print Visser (4000ml)

Artikelnr: UH3414

Urn van zwart edelstaal vervaardigd. Een design urn van Duits edelstaal formaat 28x18cm. De inhoud van deze design urn is 4000ml en heeft een airbrush print van een Visser. De urn is geschikt voor de asbestemming voor personen tot ca. 115 kg.

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=28cm / Ø=18cm
Materiaal
edelstaal
Inhoud
4000ml

Urn van edelstaal met Airbrush print: Visser.

Deze urn is vervaardigd van hoogwaardig edelstaal en worden door Gedenk Idee geimporteerd uit Duitsland. De urn 28x18cm is gedecoreerd met een print van een visser in een bootje. Het deksel wordt eenvoudig op de rand geschoven en klemt zich hierbij vast. Deze urn is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. Deze urn maakt deel uit van de design urnen collectie bij Gedenk Idee in Zeeland.

De inhoud van deze aluminium urn is ca. 4000ml, dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van personen tot 115 kg. Indien gewenst zijn wij u graag van dienst met het plaatsen van de asbestemming in deze aluminium urn. U bent welkom in onze uitvaartwinkel in Zeeland.

Levering op uw adres in Nederland met PostNL voor 145 Euro
 

D E T A I L S
materiaal edelstaal
inhoud 4000ml

contactinformatie

Urn in zwart edelstaal met Airbrush print Visser (4000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn in zwart edelstaal met Airbrush print Visser (4000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn in zwart edelstaal met Airbrush print Visser (4000ml)