opc_loader

Menu

Art urn Iris van keramiek + foto: White

Artikelnr: UBVIRIS-20-foto

Keramische Art urn van beeldend kunstenaar Bernadette van den Steen. De Iris is een mooi rond gevormde urn in glanzend wit met een foto van uw dierbare op het dekseltje. Deze Iris Bol urn is enkel leverbaar met een doorsnede van 20cm en een inhoud van ca. 3000ml. Deze Iris urn met fotoportret wordt in opdracht vervaardigd en kent een levertijd van ca. 3 weken. 

269,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buitenshuis
Formaat
Ø=20cm

Urn van keramiek + fotoportret: Iris Glanzend wit (3000ml).

De Iris urn is van keramiek wordt vervaardigd door de Belgische keramiste Bernadette van den Steen. De urn is rond van vorm, heeft een vlakke onderzijde zodat de bol urn netjes blijft staan en wordt afgesloten met een dekseltje. Deze Iris met fotoportret is glanzend-wit en enkel leverbaar in één formaat vanwege de foto op keramiek. De Iris urnen in glanzend-wit zijn ook in kleiner formaat leverbaar zonder fotokeramiek.

Iris urnen van keramiste Bernadette van den Steen worden elk handmatig vervaardigd. U bent verzekerd van een uniek exemplaar met een eigen karakter. De afwijkingen in grootte, vorm of kleurpatina bepalen de uniekheid van elke urn. Voor het plaatsen van de asbestemming is Gedenk Idee u graag en kosteloos van dienst.

De Iris urn heeft een inhoud van 3000ml, dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van een persoon met een gewicht van 95kg. Let wel, dit is een indicatie. De gemiddelde inhoud van een asbus van het crematorium is vaak ongeveer 3500ml.
 

  • Let op, helaas niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.
     
D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat Ø=20cm
inhoud 3000ml

contactinformatie

Art urn Iris van keramiek + foto: White heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Art urn Iris van keramiek + foto: White
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Art urn Iris van keramiek + foto: White

Laatst bekeken items