opc_loader

Urn sculptuur Space Between Our Love (400ml)

Artikelnr: UGK501

Sculptuur urn van keramiek van beeldend kunstenaar Geert Kunen. De Space Between Our Love is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Deze design urn is hoog 41cm, helaas niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Geert Kunen urn

399,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
400ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=41cm

Geert Kunen sculptuur urn: Space Between Our Love.

Deze keramiek urn met waxine is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de sculptuur "Space Between Our Love"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van deze beeldend kunstenaar niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, de vulopening wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan onze showroom.

Kleur van keramiek:
Deze sculptuur urn is leverbaar in Brons- en in Zilverkleur.

geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=41cm
inhoud 400ml

contactinformatie

Urn sculptuur Space Between Our Love (400ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Urn sculptuur Space Between Our Love (400ml)

Meest recente reviews

,