opc_loader

Keramiek urn Boeddha door Geert Kunen (3500ml)

Artikelnr: UGK042B

Boeddha urn van keramiek door beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Boeddha" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 1500ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

599,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3500ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=35cm

Geert Kunen Art urn: Boeddha (3500ml).

Deze Boeddha urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, elke urn wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van de "Boeddha" is een vulopening welke wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

  • Deze Art urn van Geert Kunen is ook leverbaar met 3500ml inhoud en een waxine

geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=35cm
inscriptie beperkt
inhoud 3500ml

contactinformatie

Keramiek urn Boeddha door Geert Kunen (3500ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Boeddha door Geert Kunen (3500ml)

Meest recente reviews

,