opc_loader

Menu

Druppel urn Opaque-Nature: Infinity Hart (260ml)

Artikelnr: U01M-ON-INFH

Druppel urn van glas met Infinity Hart

Een druppel in Opaque-Nature glas, rondom gezandstraald met Infinity afbeelding en een Hartje. Deze druppel urn is 19cm hoog, de inhoud is ca. 260ml. De urn is eenvoudig te voorzien van crematie-as van uw dierbaren door een kleine opening aan de onderzijde.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Glaskleur druppel

Graveertekst

159,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
glas
Inhoud
260ml
Formaat
19cm

Druppel urn Frosted Opaque-Nature: Infinity Hart.

Een nieuwe en unieke urnen collectie waarbij de druppel urn rondom is gezandstraald. De uitsnede is hierbij een symbolische Hartje met een Infinity. De askamer is niet transparant. Dat wil zeggen dat de inhoud niet zichtbaar is door de tekening van het hartje en infinity. Deze uitsnede wordt door vakmensen met de hand aangebracht op de druppel urn van glas. De druppel is hoog 19cm, de inhoud van de askamer is ca. 280ml. Deze druppel urn is leverbaar in verschillende formaten en inhoud bij Gedenk Idee.

Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Dit druppel as-gedenkornament is verkrijgbaar in de kleurencombinatie Goud-Groen, Rose-Goud, Opaque-Nature en Opaque Turquoise. Alle as-gedenkornamenten van de Eeuwige Roos zijn vrij uit de hand  vervaardigd van kristalglas, dat maakt elk ornament uniek.

De druppelurnen collectie maakt deel uit van de Eeuwige Roos, Gedenk Idee Memorial Shop is erkend dealer, wij zijn u graag van dienst met het maken van een keuze voor een mooie urn voor uw dierbaren.

Optie voor extra tekst
Naast de afbeelding is plaatsing mogelijk van een naam of een kleine tekst. Voor een goed advies: neem contact op met onze klantenservice ! 
 

D E T A I L S
hoogte H=19cm
inhoud 260ml

contactinformatie

Druppel urn Opaque-Nature: Infinity Hart (260ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Druppel urn Opaque-Nature: Infinity Hart (260ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Druppel urn Opaque-Nature: Infinity Hart (260ml)