opc_loader

Hart urn Rood met goudkleurig hartje | 3 formaten

Artikelnr: KU055

Hart urn van keramiek met klein goudkleurig hartje. Deze Mastaba urn is leverbaar in drie formaten, een mooi vol hart in Rood keramiek en geschikt voor plaatsing buitenshuis. 

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Formaat urn

Graveertekst

69,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
naar keuze
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
Ja
Formaat
naar keuze

Hart urn in Rood keramiek met goudkleurig hartje.

geschikt voor buiten
Een prachtig vol hart met een klein goudkleurig hartje. Deze Mastaba Hart urnen zijn van duurzaam keramiek vervaardigd en leverbaar in drie formaten. De medium en large zijn gedecoreerd met een klein goudkleurig hartje, de keepsake (het kleinste hartje) niet !  Het kleine goudkleurige hartje is niet losafneembaar.

Deze Hart urnen worden elk met de hand gemaakt door vakmensen en geschikt voor een deel van de volledige asbestemming. De asbus welke u ontvangt van het crematorium heeft ongeveer een inhoud van 3500ml bij een volwassen persoon.

Graveren van naam en/of datum:
Deze keramiek Hart urnen zijn geschikt voor een gravering, bijvoorbeeld een naam of een laatste groet. De gewenste tekst kunt u opgeven tijdens de bestelling, In overleg maken wij voor u een proefdruk, deze kunt u beoordelen en zonodig corrigeren. Na akkoord wordt de urn aangeboden bij een graveerstudio, bij een gravure graag rekening houden met ca. 3 weken levertijd. 
Prijsindicatie op nacalculatie: vanaf 60 Euro.

Aan de onderzijde is netjes weggewerkt een opening voor de crematie-as, deze opening wordt afgesloten met een keramiek dekseltje.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
keepsake H=6cm / 50ml
Hart (M) + mini hart H=14cm / 700ml
Hart (L)  + mini hart  H=17cm / 1400ml

Hart urn Rood met goudkleurig hartje | 3 formaten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hart urn Rood met goudkleurig hartje | 3 formaten

Meest recente reviews

,