opc_loader

Big Hart urn - Red Opaak (450/650ml)

Artikelnr: U35-red

Hart van kristalglas red opaak

Big Heart urn deze Red Opake Hart urn is nieuw in ons assortiment en leverbaar in 2 kleuren, elk 12cm of 14cm. Het Hart is met de hand gemaakt en heeft een kleine askamer voor crematie-as. Een prachtig gedenkmonumentje van kristalglas met de mogelijkheid voor een RVS staander met een persoonlijke inscriptie. Het urntje is eenvoudig te vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u in onze showroom.

Formaat urn

RVS staander

125,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
450ml / 650ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
12cm / 14cm

Hart Red Opaak van kristalglas (450/650ml).

Big hart opaak, een prachtige keepsake urn in de vorm van een “vol” hart. Deze kleine urn is beschikbaar in 2 kleuren: zwart-met-wit , of rood. In de kern van het hart bevindt zich een as-reservoir waar een klein gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Met een zelf-hechtend sluitplaatje wordt het as-reservoir afgesloten. Het hart is niet transparant dus het crematie-as is niet zichtbaar. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dit maakt elke ornament uniek. Elk hart heeft een uniek kleurpatroon. Geen enkel hartje is exact hetzelfde. Het hart is meer dan alleen een keepsake urn, het is een waar kunstwerk ter nagedachtenis van uw dierbare.

RVS staander: hoog=20cm / breed=12cm
De RVS staanders bieden de mogelijkheid om uw eigen gedenk monumentje te creëren voor thuis en zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten: RVS staander blanco, RVS staander met figurante; hartje, dierenpootje of vlinder en een combinatie van figuratie en tekst. Het is tevens mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde tekst toe te voegen d.m.v. een lasergravure. U creëert uw eigen persoonlijk aandenken ter nagedachtenis van uw dierbaren. Prijzen voor tekstgravering op aanvraag !
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
medium 12cm / 450ml
large 14cm / 650ml

contactinformatie

Big Hart urn - Red Opaak (450/650ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Big Hart urn - Red Opaak (450/650ml)

Meest recente reviews

,

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items