opc_loader

Symphonie urn van kristalglas Blue (170ml)

Artikelnr: U11-blue

Symphonie urn van kristalglas (Blue bottom)

Symphonie Blue van kristalglas, een nieuw meesterwerk met zachte kleurschenkringen. In het blauw gekleurde onderzijde is een kleine askamer van ongeveer 170 ml. De urn is ongeveer 30cm hoog en kunt u zelf voorzien van een beetje crematie-as door een kleine opening aan de onderzijde.

275,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 7 werkdagen
Materiaal
kristalglas
Inhoud
170ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Formaat
H=30cm

Glasreliek Symphonie Blue (170ml).

Symphonie = Samenklank 
De Symphonie valt onder de middelgrote as-gedenkornamenten van de Memorie-line. Dit prachtige as-gedenkornament is opgebouwd uit een combinatie van zachte kleurschenkringen. In de blauwe voet van het as-gedenkornament bevindt zich een as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Het as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie-as is niet zichtbaar is. 

Met een zelf-hechtende sluitplaatje wordt het as-gedenkornament afgesloten. De Symphonie vertaalt zich als een mooie melodie ‘Een samenspel van zachte klanken”. Kortom een prachtig as-gedenkornament ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd en dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=30cm

contactinformatie

Symphonie urn van kristalglas Blue (170ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Symphonie urn van kristalglas Blue (170ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items