opc_loader

Urn edelstaal Creme-Wit met tekstband (4500ml)

Artikelnr: UH3851-TN2

Urn van hoogwaardig edelstaal met tekstband. Deze urn is uitgevoerd in creme-wit en leverbaar in twee formaten en twee verschillende tekstbanden. De inhoud van deze edelstalen urn voor plaatsing binnenshuis is ongeveer 4500ml met een hoogte van 27cm. De levering op uw adres in Nederland is inclusief PostNL verzendkosten voor 125 Euro.

125,00
Levertijden
Levertijd:
Ongeveer 7 werkdagen
Verzendmethode
Post NL (Levertijd: zie productinformatie):
0,00
Kenmerken
Materiaal:
edelstaal
Inhoud:
4500ml
Formaat:
H=27cm / Ø=19cm

Urn van edelstaal Creme-Wit met tekstband (4500ml)

Deze urn is vervaardigd van hoogwaardig edelstaal met een tekstband: Voor ons blijf je hier, diep in ons hart. De kleur van de urn is creme-wit en de tekstband heeft een styrandachtergrond met een hart. De urn van edelstaal is uitsluitend geschikt voor plaatsing binnenshuis. Een urn van edelstaal is een betaalbaar alternatief voor de doorgaans vele en dure modellen, deze urn van edelstaal blijft lang mooi en wordt geleverd op uw adres in Nederland door PostNL voor € 125,- inclusief verzendkosten met PostNL in Nederland. 

De inhoud van deze metalen urn is ca. 4500ml , dit is doorgaans voldoende voor de asbestemming van personen met een gewicht tot 125 kg. Het overzetten van de asbestemming is een eenvoudige handeling, indien gewenst zijn wij u hiermee graag van dienst.

D E T A I L S
materiaal edelstaal
formaat H=27cm / Ø19cm

Alternatieve artikelen:

Qshops webwinkelkeurmerk

Veilig en betrouwbaar winkelen bij Gedenk Idee in Zeeland

Vakkundige medewerkers

Wij bieden professionele service door 10 jaar ervaring in de uitvaartbranche

Verzendkosten


Gratis verzending vanaf   75,- (NL)
Gratis verzending vanaf 140,- (BE)

Laatst bekeken items