opc_loader

Menu

Urn met waxinehouder in satijn: Square met Rood glas

Artikelnr: BW2532

De Square is een metalen mini urn in zilverkleur met waxinehouder van glas in een rode transparante kleur. Deze metalen urnen collectie is ontworpen door beeldend kunstenaar Suzanne Bohncke. De Square is leverbaar in 4 verschillende kleuren bij Wouter van Gedenk Idee Zeeland. Onder de waxinehouder is een askamer voor een beetje crematie-as of een ander tastbaar aandenken aan uw dierbare.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst op urn

79,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
metaal + glas
Inhoud
75ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=120mm / 60x60mm

Urn met waxine: Square (rood).

Een strak model waxinelichthouder ontworpen door Suzanne Bohncke. De metalen houder in zilverkleur is aan de buitenzijde satijn gepolijst, de glazen waxinehouder is verkrijgbaar in 4 verschillende transparante kleuren. De hoogte van deze gecombineerde urn met waxinelicht is ca. 120mm. De crematie-as kan geplaats worden in het voetje van de waxinehouder, hiervoor is bijgeleverd een fluwelen zakje voor een kleine hoeveelheid crematie-as. In plaats hiervan kunt u natuurlijk ook een ander tastbaar aandenke plaatsen, vaak wordt gebruikt een haarlok of een stukje kleding van de dierbare.

Een mooie aanvulling op dit gedenkteken is een persoonlijke inscriptie op de waxinelichthouder, bijvoorbeeld een naam en/of een datum. Op verzoek kunnen wij u hiervoor een prijs offreren. De kosten zijn mede afhankelijk van aantal plaatsen van gravering en hoeveelheid tekst. De gravering moet perfect zijn en wordt uitsluitend verricht door een gespecialiseerd bedrijf met een levertijd van ca. 2 tot 3 weken. Er zijn verschillende lettertypes mogelijk:

D E T A I L S
formaat 60x60mm
hoogte H=120mm

contactinformatie

Urn met waxinehouder in satijn: Square met Rood glas heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Urn met waxinehouder in satijn: Square met Rood glas
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Urn met waxinehouder in satijn: Square met Rood glas