opc_loader

Menu

Tealight Cubos urn met waxine in Tiffany blue

Artikelnr: U47CTTB

Tealight met waxinehouder en kleine askamer in kristalglas. Deze kleine Cubos urn is Tiffany blauw. Aan de onderzijde is een kleine vulopening, de urn kunt u eenvoudig zelf vullen, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom. De Tealight is ca. 12cm hoog en heeft 90ml inhoud

145,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Vaak uit voorraad leverbaar
Materiaal
kristalglas
Inhoud
90ml
Formaat
H=12cm

T-light urn Cubos met kleine askamer in Tiffany blauw.

Onze kleine thealight valt onder de kleine as-gedenkornamenten. De Tealight as-gedenkornament is van kristalglas vervaardigd en leverbaar in verschillende kleuren. In het voetje van de Cubos bevindt zich een reservoir voor plaatsing van een symbolische hoeveelheid crematie-as. De crematie-as wordt rondom omgeven door een gekleurde askamer en daardoor minder opvallend zichtbaar. Aan de bovenzijde van dit gedenkobject past een waxine voor een sfeervol gedenkmonumentje.

Het as-reservoir wordt afgesloten d.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat. De Cubos is meer dan een as-gedenkornament, het is een klein kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
inhoud 90ml
hoogte H=12cm

contactinformatie

Tealight Cubos urn met waxine in Tiffany blue heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Tealight Cubos urn met waxine in Tiffany blue
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Tealight Cubos urn met waxine in Tiffany blue