opc_loader

Menu

Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband

Artikelnr: o063

Armband in 14k geelgoud met design hart hanger

Jasseron armband met hart hanger gemaakt van geelgoud. Dit design hartje is ca.15mm en heeft een kleine askamer voor een beetje crematie-as, het hartje is bevestigd aan een 4mm brede armband. De crematie-as wordt door de edelsmid aangebracht en verzegeld.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Afwerking

Graveertekst

Polsmaat in cm

Tekstgravure

3.099,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
ongeveer 4 weken
Materiaal
14k geelgoud
Inhoud
symbolisch
Graveerbaar
beperkt
Formaat
15mm
Formaat (2)
armband = 4mm

Jasseron armband 14k geelgoud met hartje en schroefdopje.

Deze Jasseron armband is 4mm dik en heeft een design hart hanger met askamer bevestigd aan een collier. Het gedenksieraad is vervaardigd door een Nederlandse edelsmid. De armband is een elegant sieraad en niet herkenbaar als een sieraad met een askamer. U draagt dus onopvallend een deel van uw dierbare verborgen in deze geelgouden armband.

Deze armband met hart hanger is 15mm hoog en heeft een askamer met een schroefdopje, bij dit hartje verzorgd de edelsmid het aanbrengen van de crematie-as en verzegeld het schroefje.

U kunt ons een klein beetje crematie-as toezenden. Hiervoor bieden wij een speciale envelop met een retour envelop, een kleine toelichting kunt u lezen op onze Contactpagina: verzendinstructies.

Graveren
Het graveren van het gedenksieraad is een extra verrijking, bijvoorbeeld met de naam van uw dierbare of een datum. Bij sommige sieraden is de ruime hiervoor beperkt tot 12 tekens. Mocht uw tekst niet passen dan nemen wij contact met u op. Bij de gravering heeft u keuze uit een Rechte letter (blokletter) of een Cursieve letter (schuin). Voor andere wensen graag contact opnemen met onze klantenservice.
 

  • deze armband is ook leverbaar in Sterling zilver, prijs op aanvraag.
     
D E T A I L S
materiaal 14k geelgoud
formaat 15mm
armband inclusief (4mm)

contactinformatie

Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Hart hanger in 14k geelgoud met gesloten askamer en Jasseron armband