opc_loader

Ashanger Klaver op steel in zilver inclusief collier

Artikelnr: HZ816

De Klaver ashanger op steeltje is vervaardigd van Sterling zilver, het formaat van deze ashanger is 13x13mm. De crematie-as is niet zichtbaar bij het dragen van dit gedenksieraad voor u en anderen, de inhoud wordt geplaats in een klein asbuisje aan de achterzijde. De levering is inclusief een collier van 45cm lengte

110,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd 10 werkdagen
Materiaal
925 Sterling zilver
Inhoud
symbolisch
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
13x13mm

Ashanger Klaver op steeltje van Sterling zilver.

Zilveren Klaver ashanger op steeltje inclusief collier 45cm. Bij deze ashanger is de crematie-as niet zichtbaar voor u en anderen. De Klaver meet 13x13mm en heeft een gesloten askamer, de crematie-as wordt geplaatst in een asbuisje bevetsigd aan de achterzijde van het gedenksieraad. Het plaatsen van een beetje crematie-as in deze hanger is een eenvoudige handeling, indien gewenst doen wij dat graag voor u bij uw bezoek aan onze showroom in Zeeland. De ashanger is vervaardigd van Sterling zilver, dit kent een zuiverheid van 92,5%, het sieraad is 13x13mm. Het gedenksieraad wordt geleverd inclusief een zilveren collier van 45cm. De afwerking van deze Klaver is glanzend.

De ashanger Klaver is een mooi gedenksieraad en vervaardigd door een edelsmid.
 

D E T A I L S
materiaal zilver
formaat 13x13mm
collier inclusief (45cm)

contactinformatie

Ashanger Klaver op steel in zilver inclusief collier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ashanger Klaver op steel in zilver inclusief collier

Meest recente reviews

,