opc_loader

Menu

Gedenksteen 30x40cm met Ovaal fotokeramiek + symbolische duif

Artikelnr: t3040-fk

Gedenksteen 30 bij 40cm met fotokeramiek + gravure. Dit gedenkmonument met duif is geschikt voor een naam met datum of een mooie tekst gecombineerd met een Ovaal fotokeramiek. Het grafmonument heeft een bewerking met 2 accent vlakken waarbij het natuursteen leverbaar is in 6 kleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + keramiek
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
30x40cm

Gedenksteen 30x40cm met Ovaal fotokeramiek + gravure.

Deze platte gedenksteen met achtersteuntje is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen, hierbij is de inkleuring van de gegraveerde letters mogelijk in Oker, Wit of Zilver.
Bladgoud is ook mogelijk, deze optie heeft echter een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgaaf geven wij hiervoor graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

De tekst voor op de gedenksteen kunt u opgeven in het tekstveld wat automatisch volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met uw tekst en wellicht bijzondere wensen, voor extra wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Eventuele correcties na het eerste ontwerp verwerken wij voor u een aangepast nieuw ontwerp.
Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Onze steenhouwer gebruikt vele lettertype's,
voor het maken van uw keuze bieden wij een overzicht van beschikbare lettertype's op: Extra informatie
Tabblad met extra informtie

Teksten voor gedenksteen
Een mooie tekst voor op een gedenksteen is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat de tekst goed leesbaar is op 1 tot 2 meter afstand, te veel tekst gaat vaak ten kosten van de leesbaarheid. De beschikbare ruimte is beperkt en soms is de hoeveelheid tekst te veel voor het gekozen monument.
Wij hebben voor u vele tekstvoorbeelden samengevat in een overzicht, klikt u hiervoor op onderstaand PDF icoon: 

Fotokeramiek
Bij deze gedenksteen is een fotokeramiek geplaatst met een Full Colour fotoportret. Dit keramiek is leverbaar in Ovaal, Hart of Rond en verschillende formaten. De prijs van deze gedenksteen is inclusief een Ovaal fotokeramiek 9x12cm. Grotere formaten en bijzondere bewerkingen zijn ook mogelijk. Uw foto voor het keramiek kunt u eenvoudig uploaden tijdens uw bestelling.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 288387

Lettertypes:

Gedenksteen 30x40cm met Ovaal fotokeramiek + symbolische duif heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Gedenksteen 30x40cm met Ovaal fotokeramiek + symbolische duif
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Gedenksteen 30x40cm met Ovaal fotokeramiek + symbolische duif