opc_loader

Gedenksteen 30x40cm met gebogen zijde + anker gravure

Artikelnr: A63-anker

Gedenksteen 30x40cm op platte sokkel met Anker gravure en een afgeronde linkerzijde. Deze grafsteen bied veel ruimte voor een naam met datum en een persoonlijke tekst. Het monument is leverbaar in 6 kleuren , de tekst wordt gegraveerd in het monumentje met keuze voor verschillende tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

245,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
30x40cm

Gedenksteen op sokkel 30x40cm + gravure.

Een mooie gedenksteen geplaatst op een sokkel met gravure, dit monument heeft aan weerszijden een ronding en leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. De tekst kan ingekleurd kan worden naar keuze in Oker, Wit of Zilver.
Bladgoud is ook een keuze, echter bladgoud is duurder en heeft een meerprijs afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgaaf geven wij hiervoor graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

De tekst voor op de gedenksteen kunt u opgeven in het tekstveld wat automatisch volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een ontwerp met uw tekst en wellicht bijzondere wensen, voor extra wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Eventuele correcties na het eerste ontwerp verwerken wij voor u een aangepast nieuw ontwerp.
Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Onze steenhouwer gebruikt vele lettertype's,
voor het maken van uw keuze bieden wij een overzicht van beschikbare lettertype's op: Extra informatie
Tabblad met extra informtie

Teksten voor gedenksteen
Een mooie tekst voor op een gedenksteen is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat de tekst goed leesbaar is op 1 tot 2 meter afstand, te veel tekst gaat vaak ten kosten van de leesbaarheid. De beschikbare ruimte is beperkt en soms is de hoeveelheid tekst te veel voor het gekozen monument.
Wij hebben voor u vele tekstvoorbeelden samengevat in een overzicht, klikt u hiervoor op onderstaand PDF icoon: 

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Gravure
In dit voorbeeld is een decoratief anker gegraveerd, deze gravure krijgt dezelfde kleur als de tekst. In plaats van een anker is natuurlijk ook een andere gravure mogelijk zoals een huisdier, een kruis of een symbolisch hartje. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Fotokeramiek
Optioneel bij deze gedenksteen is een fotokeramiek mogelijk. Dit keramiek is leverbaar in Ovaal, Hart of Rond en verschillende formaten.
 

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

klantenservice Gedenk Idee  - bel 0113 - 28 83 87

Lettertypes:

Gedenksteen 30x40cm met gebogen zijde + anker gravure heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 30x40cm met gebogen zijde + anker gravure

Meest recente reviews

,