opc_loader

Gedenksteen met vertanding 27x40cm + 3 bronzen duiven

Artikelnr: A22-duiven

Gedenksteen 27x40cm op sokkel gedecoreerd met bronzen duiven. Het monumentje heeft een decoratieve vertanding, hierbij is voldoende ruimte voor een persoonlijke tekst. Deze grafsteen is leverbaar in 6 kleuren , de tekst wordt gegraveerd in het natuursteen , hierbij bieden wij verschillende tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
natuursteen + brons
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
27x40cm

Gedenksteen 27x40cm in natuursteen met bronzen duiven.

Dit mooi vormgegeven gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen. De inkleuring van de gegraveerde letters is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertype's mogelijk, een overzicht van lettertypes kunt u bekijken bij Extra informatie

Bronzen duiven
Bij deze gedenksteen zijn 3 bronzen duiven als decoratie aangebracht, bij veel tekst kan dit ook weggelaten worden. Optioneel is een fotokeramiek ook mogelijk, dit fotokeramiek kent verschillende modellen en formaten. Belt ons voor advies, wij zijn u graag van dienst.

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen met vertanding 27x40cm + 3 bronzen duiven heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen met vertanding 27x40cm + 3 bronzen duiven

Meest recente reviews

,