opc_loader

Gedenksteen 25x35cm met gebeitelde omranding: Zonnestralen

Artikelnr: A55-zon

Gedenksteen 25x35cm op sokkel met een gebeitelde omranding en Zonnestralen. De steen met bronzen vogels bied voldoende ruimte voor een mooie tekst. Deze gedenksteen is leverbaar in 6 kleuren natuursteen, de tekst wordt gegraveerd in het monumentje met keuze in verschillende tekstkleuren.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Kleur letters monument

Natuursteen kleuren

249,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Weerbestendig
geschikt voor buiten
Formaat
25x35cm
Materiaal
natuursteen + brons

Gedenksteen op sokkel met gebeitelde omranding en Zonnestralen.

Dit mooi vormgegeven gedenksteen is leverbaar in verschillende kleuren graniet. De inkleuring van de gegraveerde letters is mogelijk in Oker, Wit en Zilver. Bladgoud is ook mogelijk, deze (meer)prijs is afhankelijk van het aantal letters. Na uw tekstopgave geven wij graag een kosten indicatie.

 Opgave van persoonlijke tekst

U kunt uw eigen tekst ingeven in het tekstveld wat volgt bij het afronden van de bestelling.
Na ontvangst van uw bestelling maken wij voor u een proefdruk met uw persoonlijke tekst en wellicht bijzondere wensen. Neemt u hiervoor gerust met ons (telefonisch) contact op.
Eventuele correcties na de eerste drukproef verwerken wij voor een nieuwe drukproef. Veel is mogelijk, echter bij heel veel tekst wordt het wat lastig om dit passend te maken. Na uw akkoord van de toegezonden proefdruk wordt de gedenksteen in productie genomen, de levertijd na uw akkoord is ongeveer 10 tot 15 werkdagen.

Lettertype:
Er zijn vele lettertype's mogelijk, een overzicht van lettertypes kunt u bekijken bij Extra informatie

Kleuren natuursteen
Natuursteen is een natuurproduct en leverbaar in verschillende kleuren. In het keuze menu kunt u een kleurkeuze aangeven, deze natuursteenkleuren zijn hieronder weergegeven.

Marlin    Jasberg
Mass Blue MultiColor
Himalaya Pardiso

contactinformatie

Lettertypes:

Gedenksteen 25x35cm met gebeitelde omranding: Zonnestralen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gedenksteen 25x35cm met gebeitelde omranding: Zonnestralen

Meest recente reviews

,