opc_loader

Keramiek urn Licht door Geert Kunen (1000ml)

Artikelnr: UGK009A

Urn van keramiek: Licht van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Een mooi en bijzonder gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn "Licht" is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 1000ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop. Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van Geert niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Graveertekst

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=20cm
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
binnen en buiten

Geert Kunen Art urn: Licht.

Deze urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products,elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling. Aan de onderzijde van deze kleine urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een plastic dop. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Gravering:
De keremiek urn is geschikt voor een kleine gravering, bijvoorbeeld een naam en/of een datum.
geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=20cm

contactinformatie

Keramiek urn Licht door Geert Kunen (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn Licht door Geert Kunen (1000ml)

Meest recente reviews

,