opc_loader

Menu

Keramiek urn Onontkoombaar Afscheid + waxine (3000ml)

Artikelnr: UGK082bt

Design urn van keramiek Hart met vlinder + waxine van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Onontkoombaar Afscheid is een mooi en symbolisch gedenkteken met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en daarna voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. Deze design urn is niet geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

499,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
3000ml
Weerbestendig
niet geschikt voor buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=17cm

Geert Kunen urn + waxine: Onontkoombaar Afscheid.

Deze keramiek urn Hart met waxine en een vlinder is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products, de "Onontkoombaar Afscheid"  is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius. Voor deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Door de unieke details en doordachte symboliek worden de creaties van deze beeldend kunstenaar niet direct herkend als urn, maar als kunstobject. De hedendaagse vormen in combinatie met de bijzondere bronskleur maken dat ieder kunstwerk past in elk interieur.

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling, aan de onderzijde van deze Art urn is een vulopening, deze wordt afgesloten met een afsluitdopje. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

Deze keramische urn van Geert Kunen is voorzien van een waxinelichthouder, bij plaatsing buitenshuis kan regenwater bevriezen met mogelijk een breuk in de urn. 

Gravering:
Een kleine gravering is mogelijk op deze keramiek urn, bijvoorbeeld een naam en/of datum.
 

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=17cm
gravure beperkt
inhoud 3000ml

contactinformatie

Keramiek urn Onontkoombaar Afscheid + waxine (3000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Keramiek urn Onontkoombaar Afscheid + waxine (3000ml)
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Keramiek urn Onontkoombaar Afscheid + waxine (3000ml)