opc_loader

Druppel urn van kristalglas Big Yellow-Blue (200ml)

Artikelnr: U03-Yellow

Urn druppel Big Yellow-Blue van kristalglas

Een sierlijke urn met een opake askamer inhoud ca. 200ml. Dit mooie as-gedenkornament is leverbaar in verschillende kleurvarianten bij Gedenk Idee Memoriam Shop en zijn elk met de hand vervaardigd van glas. De urn kunt u zelf eenvoudig voorzien van een beetje crematie-as, indien gewenst doen wij dat graag voor u.

235,00

Dit product is momenteel niet leverbaar

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Levertijd op aanvraag
Materiaal
kristalglas
Inhoud
200ml
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=23cm

Glasreliek druppel urn Big Yellow-Blue.

Dit prachtige as-gedenkornament heeft de vorm van een sierlijke grote druppel. De kleurschakering van de grote as-druppel is opgebouwd uit een opake (niet transparante) blauwe onderzijde die vervolgens doorloopt in een krachtige gele kern en is afgewerkt met sierlijke lijnen in de kleuren wit en donker cognac. In de melkwitte kern bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as in bewaard kan worden. Een zelf-hechtende sluitplaatje draagt zorg voor de afsluiting van het reservoir aaan de onderzijde. Dit as-reservoir is niet transparant waardoor het crematie-as niet zichtbaar is. De as-druppel "Big" is meer dan een as-gedenkornament. Het is een waar kunstwerk ter herinnering aan uw dierbare. Deze as-druppel is ook verkrijgbaar in de kleuren: roze, zwart, blauw, en paars. Alle as-gedenkornamenten zijn van kristalglas en worden met de hand vervaardigd, dit maakt elk ornament uniek.
 

D E T A I L S
materiaal kristalglas
formaat H=23cm

contactinformatie

Druppel urn van kristalglas Big Yellow-Blue (200ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Druppel urn van kristalglas Big Yellow-Blue (200ml)

Meest recente reviews

,