opc_loader

Menu

Keramiek sier mini urnen

banner mini urnen van keramiek

Handgemaakte urnen van keramiek

Unieke handgemaakte urnen van keramiek bij Gedenk Idee Memoriamshop. Deze kleine urnen worden met de hand vervaardigd , elk model is te voorzien van een naam met een datum als tastbare herdenking aan uw dierbaren. De mini urnen, voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as, een haarlok of een ander relikwie, zijn een tastbare herinnering. Met een mini urntje is het mogelijk dat meerdere verwanten in het bezit komen van een gedenkteken van de overledene na verstrooiing van de grootste hoeveelheid as. Het mini urntje kan op een eigen dierbaar plekje worden geplaatst. Sommige speciaal ontworpen urntjes kunnen meegedragen worden. Het tastkeitje/knuffelsteentje is hier een mooi voorbeeld van.
 

23 ArtikelenDe urn graveren met de naam van uw dierbare maakt de urn veel persoonlijker


Een persoonlijke tekst op deze mini urn (zeefdruk):
Het plaatsen van een kleine tekst is mogelijk op de kleine urn, bijvoorbeeld een naam met datum, een koosnaam of een illustratie. De urn is klein van formaat, het aantal woorden is dus beperkt.

  • Tekst wordt geplaatst d.m.v. zeefdruk, prijsindicatie per tekstregel: 49 Euro.
  • Tekstkleuren in lichtgrijs, donkergrijs, zwart of blauw.


Zandstralen (= verdiept aanbrengen):
De tekst verdiept aanbrengen met zandstralen en ingekleurde letters is ook mogelijk, dit is echter een duurdere bewerking, de prijscalculatie gaat per leesteken + instelkosten.

  • Voor een prijsopgaaf waarderen wij uw opgaaf van de gewenste tekst.
  • Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens.