opc_loader

Keramiek urn In Vredige Rust (1000ml)

Artikelnr: UGK005A

Urn van keramiek: In Vredige Rust van beeldend kunstenaar Geert Kunen. Deze persoonlijke herinnering en gedenkteken is met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en voorzien van een dun laagje vloeibaar brons. De design urn In Vredige Rust is geschikt voor plaatsing buitenshuis (inhoud: 1000ml). De vulopening is aan de onderzijde weggewerkt en wordt afgesloten met een afsluitdop.

Let op! Opgave van graveer tekst volgt bij bestelgegevens

Graveertekst

299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Levertijd
Ongeveer 3 weken
Materiaal
keramiek
Inhoud
1000ml
Weerbestendig
binnen en buiten
Graveerbaar
beperkt
Formaat
H=16cm

Geert Kunen Art urn: In Vredige Rust (1 liter).

Deze urn is vorm gegeven door de kunstenaar Geert Kunen en exclusief vervaardigd voor Funeral Products,elk model wordt met de hand geboetseerd uit hoogwaardige klei en vervolgens gedroogd en gebakken in een oven van 1100 graden Celcius.

Door deze ambachtelijke vervaardiging is elke urn een uniek exemplaar waarbij kleine verschillen kunnen ontstaat in kleur en vorm. Deze gebakken urn wordt voorzien van een dun laagje brons en nogmaals verhit tot boven het smeltpunt van brons. Hierdoor hecht de bronzen finish zich aan het keramiek. De urn verweerd na enige tijd waardoor een mooi patina (oxidatielaagje) ontstaat. 

Het plaatsen van de asbestemming is een eenvoudige handeling. Aan de onderzijde van deze kleine urn is een vulopening welke wordt afgesloten met een plastic dop. Bij Gedenk Idee Memorial Shop zijn wij u hiermee graag van dienst bij uw bezoek aan ons kantoor met kleine showroom in Zeeland.

geschikt voor buitenshuis

D E T A I L S
materiaal keramiek
formaat H=16cm
inhoud 1000ml

contactinformatie

Keramiek urn In Vredige Rust (1000ml) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keramiek urn In Vredige Rust (1000ml)

Meest recente reviews

,

Laatst bekeken items